10'000 Flamingos Lodge

Abijata-Shalla National Park - Ethiopia

EN - NL - FR
 
Panorama

Hoe bereik je de lodge ?

    

 

Kamers

Restaurant

Foto's site

Lokatie

Ons kontakteren

Aktiviteiten

Chitu-Shalla kratermeer

Links

Reviews

 

De 10'000 flamingos lodge bevindt zich in het Abijata-Shalla Nationaal Park, op een mooie heuvel, met een prachtig zicht over het  Chitu- en het Shalla kratermeer.

4 uur rijden en je bent met de wagen vanuit  Addis Abeba aan de lodge. Langs de nieuwe autoweg en de goede asfaltweg tussen de Rift Vallei meren is de afstand 286 km.

Vergeet niet je ticket voor het park te kopen aan de hoofdingang van het Park (90birrs - oct 2015). Dit is halverwege tussen Ziway en Arsi Negele aan de rechterkant  op de hoofdasfaltweg.

Voor zij die een bezoek brengen aan Arba Minch en de OMO vallei is dit de ideale plaats om te overnachten.

GPS: 7.4989379  38.4626198

map

Hoe bereik je de lodge ?

From the international airport in Addis Ababa
We organiseren een rechtstreekse transfer van de luchthaven in Addis Ababa naar de Lodge.

From Awassa airport to the lodge
There is a flight Addis-Awassa 4 times a week. We can pick you there for 1000birrs.

By public transport
Gedetailleerde informatie is beschikbaar voor zij die met het openbaar vervoer naar de lodge komen. Met de Selam bus ( tickets zijn te koop in het Taitu hotel in Addis) ben je op 4 uur in Shashemene.

By road
Rij naar Shashemene, tussen de Rift Vallei meren,waar je de weg naar SODO neemt. Na 21 km zie je aan de rechterkant in het dorp AWARE een wegwijzer naar de lodge. Het is een klein verharde weg tussen 2 kleine huisjes. Volg deze goede piste 7 km tot in het dorp SENBETE. Rij rechtdoor over de hobbelige centrale marktplaats en volg deze weg gedurende 6 km tot een wegwijzer van de lodge je aangeeft naar links af te slaan. Volg dit pad 200 m, draai  vervolgens naar rechts en rij 300 m naar boven tot op de parking van de lodge.

Signboard in AWARE to leave the asphalt road :Direction

Direction